Resurse educaționale

Prin ofertele educative atractive, programa școlară adaptată nivelului lingvistic si organizarea eficientă a resurselor, contribuim la sporirea competențelor lingvistice ale tuturor copiilor.

TESTIMONIAL

Ce spun părinții

Într-o perioadă complicată din punct de vedere social, cursul de „Limbă, cultură și civilizație românească” este un mare plus pentru fetita mea. Acest curs îi permite contactul constant cu limba română, departe de casa.

Elena Vlad

Sunt încântat că există acest curs și că Valentina poate învăța limba română, într-un mod organizat, la școala ei, aici în Belgia. Vă mulţumim din suflet!

Marian Simion

Întrebări frecvente

Unde se desfășoară cursul?

Cursul LCCR se desfășoară în centrele școlare din Italia, Spania, Belgia, Marea Britanie, Irlanda, Portugalia și Franța. Consultați harta la secțiunea Contact unde puteți identifica centrul școlar cel mai apropiat de dvs.

Cum pot înscrie copilul la cursul LCCR

Cursul LCCR se adreseaza tuturor copiilor a căror limbă maternă este limba română, dar este deschis și altor naționalități. Anual, în perioada august-septembrie, profesorii-colaboratori anunță începerea înscrierilor, fie prin conducerea școlii, unde este organizat cursul, fie pe alte canale (rețele sociale). Pentru mai multe detalii solicitați informații pe email la contact@lccr.ro

De la ce vârstă pot înscrie copilul?

Cursul LCCR este în formă extrașcolară, 2 ore/săptămână, organizat pe categorii de vârstă:

  • preșcolar (3-6 ani)
  • primar (7-12 ani) și secundar (12-18 ani)
Ce preț are cursul?

Cursul de „Limbă, cultură și civilizație românească” este gratuit în toate centrele școlare din Europa.

Pin It on Pinterest

Share This