Organizare

Cursul LCCR este structurat pentru toate nivelurile de învățământ, în acord cu forma de organizare a fiecărui stat în care este implementat proiectul și se adresează tuturor copiilor cu vârste între 3 și 18 ani…

Institutul Limbii Române organizează proiectul LCCR și asigură parteneriatul cu autoritățile din statele în care acesta este implementat.

Curs LCCR

Formatul cursului este extrașcolar, de 2 ore/săptămână, pe niveluri de studiu:

  • PREȘCOLAR (grupă minimă de 7 copii)
  • PRIMAR ȘI SECUNDAR (grupă minimă de 15 copii)

Fiecare etapă de implementare a proiectului se realizează în cooperare cu misiunile diplomatice ale României pe teritoriile în care funcționează cursul și cu autoritățile competente în domeniul educației din țările partenere. Partenerii noștri sunt în permanentă comunicare, la nivel instituțional, pentru ca proiectul să fie implementat și/sau organizat cu succes.

14 ANI DE EXPERIENȚĂ

Sprijinul permanent din partea Institutului Limbii Romane, competențele și munca susținută a profesorilor, au facut ca proiectul LCCR sa crească de la an la an, devenind unul respectat și apreciat.

OBIECTIVELE LCCR

Punem la dispoziție o ofertă educativă atractivă pentru creșterea competențelor lingvistice și interculturale ale copiilor de origine româna din diaspora, dar și a celor de alte naționalități.

SUSȚINERE INSTITUȚIONALĂ

Implementarea și organizarea proiectului LCCR sunt dezvoltate de Institutul Limbii Române (ILR) în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale. 

Pin It on Pinterest

Share This