LCCR

Germania

Începând cu anul școlar 2022-2023, copiii de vârstă școlară și preșcolară din rândurile comunității române din landul Baden-Württemberg vor beneficia de posibilitatea de a participa la cursurile LCCR, care vor fi organizate pe teritoriul acestui land sub coordonarea Consulatului General al României la Stuttgart, cu acordul și susținerea logistică a Ministerului pentru Culte, Tineret și Sport din Baden-Württemberg

 

Ana Maria
Flegler

Bruchsal și Pforzheim

Karina Românu 

Karlsruhe 

Daniela Vasiluță

Stuttgart 

Dana Severin

Stuttgart și Heilbronn

Anca Gâță
Anca Gâță

Mannheim și Heidelberg

Elevi

Școli

Profesori

14 ANI DE EXPERIENȚĂ

Sprijinul constant al Institutului Limbii Române, competențele și metodele didactice ale profesorilor-colaboratori, au facut din proiectul LCCR, unul respectat și apreciat, în Spania.

OBIECTIVELE LCCR

Punem la dispoziție tuturor părinților o ofertă educativă atractivă pentru creșterea competențelor lingvistice și interculturale, atât ale copiilor a căror limbă maternă este limba română, cât și ale copiilor de alte naționalități.

SUSȚINEREA PROIECTULUI

Implementarea și organizarea proiectului LCCR sunt dezvoltate de Institutul Limbii Române (ILR) în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale. Ambasada României din Madrid, colaborează cu inspectoratele școlare din provinciile Spaniei, susținând în permanență acest parteneriat.

Pin It on Pinterest

Share This