Cursul de Limbă, Cultură și Civilizație Românească din arhipelagul spaniol continuă pentru al treilea an consecutiv

În condițiile actuale generate de criza sanitară pe care o traversăm, cursul de limbă, cultură și civilizație românească continuă în format online pentru toți copii care provin din familii de români sau familii mixte, oriunde ar locui în Insulele Canare. Cu aceeași deschidere sunt așteptați copiii din familii de români din Republica Moldova sau alte teritorii istorice românești. La cerere, pot participa la curs și copii de alte naționalități.

Cursul de Limbă, Cultură și Civilizație Românească din insulele Gran Canaria și Fuerteventura sunt acoperite de profesorul LCCR Cecilia Stan-Tomescu și au început în ultima săptămână a lunii octombrie.

Cele din provincia Santa Cruz de Tenerife, care include insulele Tenerife, La Palma, La Gomera și El Hierro au ca profesor LCCR pe Anca-Elena Raducan, iar de copiii români din insula Lanzarote se va ocupa noul profesor LCCR, Rosana Calotă!

În total, la cursul LCCR din Insulele Canare studiază aproximativ 100 de copii, împărțiți pe grupe, în funcție de varstă și nivel.

Articolul integral poate fi urmărit aici: shorturl.at/vyX57

 

Cecilia Stan Tomescu

Prof. LCCR, Insulele Canare, Spania

Pin It on Pinterest

Share This